Početna

Proizvodi

Rešenja

Downloads

O nama

Kontakt

Rešenja

ElektroDRIVE pored motora, energetskih pretvarača i upravljačkih uređaja za elektromotorne pogone i generatore nudi i kompletna elektro postrojenja i pruža inžinjering usluge u oblasti regulacije i automatizacije električnih mašina, elektromotornih pogona i postrojenja.

  • Projektovanje i izrada tehničke dokumentacije
  • Razvoj automatizovanih pogonskih sistema
  • Razvoj aplikacionih programa
  • Montaža postrojenja
  • Ispitivanje i puštanje u rad
  • Obuka i dokumentacija
  • Servisiranje i održavanje

 

PODRUČJA PRIMENE

RUDARSTVO I PRIMARNA PRERADA NEMETALA:
Pogoni i upravljanje za roto bagere, kašikare, odlagače, stabilne i pokretne transportne sisteme, drobilane i rotacione peći za cementare, itd.

bager

CRNA I OBOJENA METALURGIJA:
Pojedinačni pogoni na linijama aglomeracije i visoke peći, pogon konvertora sa sigurnosnim napajanjem, višemotorni pogoni na liniji konti liva, bluming, kontinualne tople valjaonice i hladne valjaonice valjaonički stanovi. Linije za proizvodnju bešavnih i šavnih cevi. Linije za izvlačenje, použavanje, žarenje, galvanizaciju i plastificiranje u industriji užadi i kabela.

INDUSTRIJA PAPIRA I CELULOZE:
Višemotorni pogoni papir mašina, doradnih mašina, superkalandera, uzdužnog i poprečnog rezača i rotacionih štamparskih mašina.

papir mašina

INDUSTRIJA ŠEĆERA:
Regulisani pogoni i automatizacija centrifuga, rezalice, difuzije i pumpnih postrojenja.

PROIZVODNJA I PRERADA PLASTIKE I GUME:
Ekstruderska postrojenja za duvanu ambalažu, krute i savitljive cevi i ploče, linije za kaširanje, doradu i štampanje, brizgalice, linije za izradu višeslojnih materijala. Višemotorni AC pogoni na linijama za proizvodnju veštačkih vlakana. Mikseri i kalanderi za gumu i PVC.

ALATNE MAŠINE:
Pogoni glavnog i pomoćnih kretanja mašina za obradu rezanjem, brušenjem i deformacijom.

INFRASTRUKTURA I EKOLOGIJA:
Regulisana i automatizovana pumpna postrojenja za pitke i otpadne vode.

ISPITNE STANICE:
Regulisane motor generatorske grupe za pogon i terećenje u cilju ispitivanja elektro i SUS motora, turbina, pumpi i prenosnika.

ELEKTRANE, TOPLANE I ENERGANE:
Statička tiristorska pobuda turbo i hidrogeneratora sa automatskom regulacijom napona i reaktivne snage generatora u samostalnom i paralelnom radu. Tiristorska regulacija i napajanje elektrofiltera.